En olisi ikänä uskonut saavani palkinnon, mutta niin vain kävi. Kiitos Pinnille blogini muistamisesta. Mutta joo, sitten asiaan eli kelle itse annan palkinnon. Mieleni tekisi antaa tämä palkinto Pinnillekin mutta jostain syystä tuntuisi hassulta antaa palkinto uudestaan kun kerran blogi on saanut sen jo, joten siksi jätän väliin, vaikka Pinnillä mainio blogi onkin ja seuraan sitä säännöllisesti.

1792947.jpg

Aamunkajon lukukokemukset
Aamunkajo lukee melko samanlaista kirjallisuutta kuin luen itse, sillä suurin osa blogin kirjoista kuulostaa omaan korvaani kiinnostavilta. Toki hän lukee myös erilaisia kirjoja, ei meidän kirjamaku sentään täysin samanlainen ole.

Hetkellinen balanssi
Tämä blogi sisältää aika masentavaa luettavaa, mutta silti sitä vain jaksaa seurata. Aina uuden merkinnän huomatessaan sitä toivoo, että kirjoittaja olisi rohkaissut mielensä ja hakenut apua jostakin. Puhunut kavereidensa kanssa tai kertonut masennuksestaan vaikka vanhemmilleen tai ihan kelle tahansa joka voisi auttaa. Ansaitsee mielestäni ehdottomasti palkinnon.

70 päivää
Vasta vähän aikaa sitten aloitettu kuntoilublogi, joka ainakin alun perusteella vaikuttaa todella hyvältä blogilta. Kuntoilustakin voi näköjään saada pitkiä ja kiinnostavia merkintöjä aikaiseksi.

Taistelija
Taistelija harrastaa thainyrkkeilyä, kuten minäkin Hapkidoa. Kamppailuharrastuksen vuoksi kannattaa aina antaa palkinto, sillä on monia jotka eivät saa raahattua itseään jonkin hyvän liikuntaharrastuksen (varsinkaan kamppailun) pariin ja vielä vähemmän löytyy niitä jotka uskaltavat nousta kehään.

Sivujen pohjalla
Blogista löytyy suuri määrä ulkoasuja vuodatukseen ja tästä kovasta työstä ansaitsisi kuka tahansa palkinnon. Ulkoasujen tekeminen varmaankin on aikaavievää ja vaivalloista ja koska tämän blogin pohjat ovat mieleeni, niin palkinto lähtee nyt tänne.

En vaan osaa!
Varmaan ainoa sarjakuvablogi jonka olen koskaan nähnyt. Itselläni ei kyllä riittäisi kärsivällisyyttä piirtää sarjakuvia ja pistää niitä sitten blogiin näkyviin. Suuri osa noista on myös niin hupaisia, että blogia lukiessa tulee pakostakin hyvälle tuulelle.

Eilisessä kiireessäni unohtui näköjään säännöt pistää, joten editoin ne nyt tähän. Tämän palkinnon antamisen säännöt tulee siis tässä. Koska en lue kovinkaan montaa blogia, koetan jossain välissä etsiä sen seitsemännen tänne, jos löydän mitään mielenkiintoista. Muussa tapauksessa jää kuitenkin kuuteen kappaleeseen nuo antamani tunnustukset.

Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
Linkitä siihen blogiin, josta sait palkinnon.
Nimeä vähintään seitsemän blogia palkinnon saajaksi.
Laita noiden blogien linkit sivullesi.
Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.